• سه شنبه ٨ بهمن ١٣٩٨-١٦:١١
  • دسته بندی : اخبار
  • شماره خبر : ١٧٠٥٦
زهرا نژاد بهرام تاکید کرد:

ضرورت الزام صنایع به رعایت مسائل زیست محیطی/حدود۱۵ کیلومتر از شبکه آب و فاضلاب منطقه۹ در بافت فرسوده است.

عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در بیست و هشتمین کمیته خدمات و زیرساخت ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در منطقه۹ بر ضرورت الزام صنایع به رعایت مسائل زیست محیطی تأکید کرد.

به گزارش معاونت ارتباطات و بین الملل شورای اسلامی شهر تهران عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در بیست و هشتمین کمیته خدمات و زیرساخت ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در منطقه۹ بر ضرورت الزام صنایع به رعایت مسائل زیست محیطی تأکید کرد. در این نشست که با حضور تقی زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران، زهرا نژادبهرام عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران برگزار شد، به مشکلات و مسائل موجود در منطقه۹ پرداخته شد.

زهرا نژادبهرام عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران در رابطه با بافت فرسوده و وجود تیرهای چراغ برق قدیمی گفت: خیلی خوشحالم که این جلسات به طور مداوم برگذار می شود. یکی از اهداف این جلسات توجه به بافت فرسوده است. اما هنوز در بافت منطقه۹ تیرهای برق چوبی وجود دارد و انتظار میرفت که اداره برق با این نگاه که بافت فرسوده در الویت است، نسبت به رفع مزاحمین یا حتی برطرف کردن با ارائه برنامه ای مدون اقدام به برداشتن آن ها بکند. البته اقدامات دیگر اداره برق منطقه۹  همیشه مورد توجه بوده است.

وی در ادامه در رابطه با آب و فاضلاب افزود: انتظار ما این است که در مناطق فرسوده مشکل آب و فاضلاب نداشته باشیم. به خصوص در مناطق۹ و۱۰ که یکی از پر تراکمترین مناطق هستند،حدود۱۵ کیلومتر از شبکه آب و فاضلاب منطقه۹ در بافت فرسوده است. امیدواریم که سازمان نوسازی و آب فاضلاب تا پایان سال بتواند مشکلات این بخش را نیز حل کند.

نژاد بهرام در رابطه با انتقال صنایع فعال در  منطقه ۹ به خارج از تهران افزود: انتقال صنایع به خارج از شهر کار بسیار دشواری است و رویکردی جدیدی که سالها آن را تجربه می کند این است که صنایع را ملزم به رعایت مسائل زیست محیطی میکنند و صنایعی که تمایل به بقای خودشان دارند، نسبت به تغییر رویکرد اقدام می کنند و آنهایی که نمی توانند، خیلی راحت تر خودشان جابه جا می شوند.

وی افزود: با این رویکرد احتیاجی به استفاده از رویکردهای قهری و قانونی جدی وجود ندارد. زیرا خود صنایع به این نتیجه میرسند که انتقال به نفع خودشان است.

نژادبهرام در ادامه گفت: با توجه به اینکه اکثر صنایع غرب تهران به  شهر  قدس انتقال پیدا کرده است،خود شهر قدس به عنوان کلونی جمعیتی شناخته می شود و جمعیتی قابل توجهی در آن ساکن هستند. اگراین روند ادامه پیدا کند، در۱۰ یا۲۰سال آینده دوباره صنایع مجبور هستند که جابه جا شوند. پس بهترین راه الزام کردن صنایع به رعایت موارد محیط زیستی است.

محمد تقی زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران در ادامه این جلسه به بررسی موضوعات و مشکلات مختلف مربوط به منطقه 9 پرداخت و پس از استماع گزارشات نمایندگان دستگاه های مختلف عضو کمیته، دستورات و نکات لازم را جهت پیشبرد هر چه سریعتر و بهتر امور متذکر شد.

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: