• شنبه ١٦ ارديبهشت ١٤٠٢-١٩:٥١
  • دسته بندی : اخبار
  • شماره خبر : ٢٦٥٣٣
در همایش انجمن اوتیسم مطرح شد:

نجفی:شورای شهر تهران پیگیر دغدغه خانواده افراد طیف اوتیسم/ پیرهادی: ضرورت آموزش و امیدبخشی برای توانمندی کودکان اوتیسم

سوده نجفی و مهدی پیرهادی دو عضو شورای شهر تهران در همایش انجمن اوتیسم بر پیگیری دغدغه های انجمن اوتیسم در شورا و کمیته سلامت تاکید کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر تهران، به نقل از ایسنا، سوده نجفی عضور شورای شهر تهران در همایش ۳+۲۰ انجمن اوتیسم ایران که در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد، تصریح کرد: در نخستین روزهای آغاز به کارم در شورای شهر تهران خانم صالح غفاری از اولین مراجعان من برای رفع مشکلات افراد طیف اوتیسم بودند. اوتیسم یک بیناری عصبی_ شناختی است که مشکلات جسمی و حرکتی هم در پی دارد.

به گفته این عضو شورای شهر تهران، اگر بخواهیم در باب اوتیسم صحبت کنیم باید دو دسته را درنظر بگیریم؛ اول خانواده افراد طیف اوتیسم و بعد خود افراد.

وی افزود: یکی از نکات بسیار مهم بررسی و غربالگری افراد در سنین پایین و قبل از دوسالگی است. اگر این بیماری زودتر تشخیص داده شود خانواده می‌تواند زودتر آماده شود و یاد بگیرد چگونه باید با فرزندش برخورد کنند. خانواده‌های این افراد فداکارانه در کنار فرزندان خود هستند و بعضا شاید مادری مجبور به ترک شغل خود شود.

نجفی ادامه داد: بر اساس آمار سال ۱۴۰۱ حدود ۳۰ هزارنفر مبتلای به اوتیسم در کشور داشتیم که این یعنی از هر ۱۰۰ یا ۱۵۰ تولد یک کودک مبتلا به اوتیسم است و این یک فاجعه است که ما باید بدانیم چگونه می‌خواهیم با او برخورد کنیم. همه سازمان‌ها باید دست به دست هم دهند هرچند که متولی اول وزارت بهداشت است اما سایر نهادها از جمله آموزش و پرورش، بهزیستی و... باید کنار این وزارتخانه باشند.

عضو شورای شهر تهران تأکید کرد: حتی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی هم باید نقش آفرینی کند، زیرا این افراد نیاز به کار هم دارند. چنانچه مدتی قبل یک خانم، کافه‌ای افتتاح کرده بود و از افراد طیف اوتیسم و سندروم داون دعوت به کار کرده بود و اقدامات این چنینی باید سرلوحه ما مسئولین هم قرار گیرد. در این زمینه در کمیته سلامت شورای شهر تهران به جد پیگیر دغدغه خانواده افراد طیف اوتیسم هستیم.

 

پیرهادی: ضرورت آموزش و امیدبخشی برای توانمندی کودکان اوتیسم 

مهدی پیرهادی عضو شورای شهر تهران نیز در همایش ۳+۲۰ انجمن اوتیسم ایران که در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد، گفت: با تشخیص زود هنگام اختلال طیف اوتیسم که یکی از مشکلات اساسی آن در برقراری ارتباط و تعاملات اجتماعی و ارتباطات کلامی و غیر کلامی است، می‌توان تا حد زیادی مشکلات را کاهش داد و قطعا این فرزندان رشد بهتری خواهند داشت.

وی افزود: قطعا نهادهایی مانند وزارت بهداشت، سازمان بهزیستی، وزارت کشور و... می توانند در جهت رفع مشکل افراد طیف اوتیسم اقدام کنند که اختلال زندگی یک درصد جمعیت جهان برطرف شود.

وی تاکید کرد: افزایش عزت نفس و کاهش اضطراب و جلوگیری از افسردگی این عزیزان یکی از اقدامات بسیار مهمی است که باید صورت گیرد. کارهایی از جنس آموزش و امیدبخشی بسیار ضروری است تا هم این عزیزان و هم خانواده آنان توانمند شوند.

پیرهادی ادامه داد: در راستای توسعه کمی و کیفی مراکز توانمندسازی امروز شاهد کلنگ زنی اولین مرکز توانبخشی طیف اوتیسم بودیم تا کمک شایانی به خیلی از خانواده‌ها کند. باید در هر پهنه شهر تهران یک مجموعه اینچنینی برای کمک به خانواده‌ها وجود داشته باشد چراکه خانواده‌های این عزیزان سختی‌های زیادی متحمل می‌شوند و موظف هستیم هر کمکی می‌توانیم انجام دهیم.

به گزارش ایسنا، همزمان با برگزاری این همایش، مراسم کلنگ زنی آغاز به کار ساخت مرکز جامع اوتیسم در منطقه ۲۲ تهران صورت گرفت.

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: