• چهارشنبه ٢٦ تير ١٣٩٨-١١:٣٢
  • دسته بندی : اخبار
  • شماره خبر : ١٥٤١٦
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا:

شعر راوی فرهنگ شهر است

محمد جواد حق شناس شعر را راوی فرهنگ شهر دانست و تاکید کرد شعرو شاعری باید در شهر و میانه شهروندان سروده شود.

به گزارش معاونت ارتباطات و بین الملل شورای اسلامی شهر تهران محمد جواد حق شناس در دیداری با انجمن شعرا که با حضور فاطمه راکعی از شعرا و محققین حوزه ادبی صبح امروز برگزار شد شعر را راوی فرهنگ شهر دانست و تاکید کرد: شعرو شاعری باید در شهر و میانه شهروندان سروده شود.

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا که پیش تر دیدارهایی هم با اعضای انجمن های ادبی، هنری و فرهنگی داشته است با بیان حمایت های کمیسیون از شکوفایی فرهنگی در شهر از انجمن شعرا خواست تا با همکاری سایر نهادهای فرهنگی شعر را به میانه مردم باز آوردند.

محمد جواد حق شناس از برگزاری گردشگری ادبی در شهر تهران استقبال کرد و آنرا گامی در جهت گردشگری شهر دانست.

 او تاکید کرد:  ما به دنبال تغییر نگاهها و رویکرد ها به شهر و شهروندان هستیم. شهر روح دارد که باید زنده شود.

 وی با تاکید بر برنامه سوم توسعه شهر تهران یادآور شد: در این برنامه در حوزه فرهنگی به دنبال پیدایش شهر خلاق هستیم و برای دستیابی به مولفه های چنین شهری نیاز به ایده و خلاقیت از جانب همه اهالی فرهنگ و هنر و ... هستیم.

 وی با اشاره به اینکه دیدار از ادبا و اهالی فرهنگ بهترین تجربه اجتماعی خواهد بود گفت: انجمن های ادبی در شهر باید تقویت شوند و مدیریت شهری خواهان نگاه همگرایانه است.

 فاطمه راکعی شاعر، محقق و مترجم ادبی نیز با ابراز خوشحالی و استقبال از فعالیت های تاثیر گذار رییس کمیسیون فرهنگی شورا در حمایت همه جانبه از اهالی فرهنگ و هنر گفت:  باید قدر این زحمات را بدانیم چراکه ایستادگی پای ماندگاری فرهنگ و هنر تبعاتی دارد و متاسفانه شاهد رفتاری غیر حرفه ای و غیر منصفانه با رییس کمیسیون فرهنگی شهر بودیم که دور از شان شورا بود.

 وی با ابراز امیدواری از اینکه حمایت ها و مساعدت های کمیسیون فرهنگی شورا مقطعی نخواهد بود گفت: انتظار داریم کارهای فرهنگی و اثر گذار که شروع شده است ادامه دار باشد و انجمن های فرهنگی  و هنری شهر ما را در تقویت و پرمحتوا کردن برنامه های شهری دست تنها نگذارند.

 راکعی تصریح کرد: به مناسبت گرامی داشت روز مشروطه در تهران از 14 مرداد به مدت سه روز تحت عنوان "با شاعران عصر مشروطه" برنامه خواهیم داشت.

 سهیل محمودی نیز که در این جلسه حضور داشت با بیان اینکه شعر در دوران معصر رقیب پیدا کرده است گفت: زمانی شعر راوی فرهنگ ایران بود. فلسفه را به شعر می گفتند. رمان ها هم به شعربود اثار نظامی گنجوی ، لیلی و مجنون.

 وی ادامه داد: بعد از مشروطه و دنیای جدید رقبا شعر کم کم آمدند و از مسئولیت شعر کاسته شد.

 سهیل محمودی، شاعر و عضو هیئت مدیره خانه شاعران ایران با اشاره به فعالیتهای چشمگیر کانون های ادبی و فرهنگی در دهه 70 که در فرهنگسراهای شهرداری وجود داشت گفت: متاسفانه در حال حاضر شهرداری و مجموعه های شهری از این فضاها دور شده اند. این در حالی است که می تواند مخاطب داشته باشد.

 وی یادآور شد: این شهر قدمگاه شعرا بوده است و کوچه پس کوچه هایش همه در شعر خاطره است.   

 سهیل محمودی با اشاره به برگزاری برنامه با شاعران عصر مشروطه گفت: این فرصت خوبی است تا نسیم شعر در تهران بوزد و به وحدت ملی کمک کند. بیوک ملکی شاعر و منتقد ادبیات کودک و نوجوان که در جلسه حضور داشت گفت:  متاسفانه نهاینه شدن هر کار فرهنگی را در عصر جدید از مدرسه و رسانه ها انتظار داریم که در گذشته چنین نبود کودک و نوجوان از خانواده با کتاب و ادبیات و شعر آشنا می شد. در شرایط فعلی که هیچ انتظاری برآوده نمی شود باید فرهنگ را از خانواده ها آغاز کرد. 

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: