• پنج شنبه ٨ مهر ١٤٠٠-٢٠:٥٥
  • دسته بندی : اخبار
  • شماره خبر : ٢٢٦٤٣
احمد صادقی در جمع فعالین حوزه استارتاپی، گفت:

شناخت و حل موانع کسب و کارهای نوین شتابدهنده شهر هوشمند است

احمد صادقی رییس کمیته شفافیت با اشاره به افزایش رشد کسب‌و‌‌کار‌های نوین و استارتاپ‌ها در کشور، گفت: شناخت بهتر موانع موجود این کسب و کارها و حل آن‌ها، زمینه ساز تغییر در شیوه های مدیریتی شهری و حرکت به سوی شهری خلاق ، نوآور و هوشمند است.

به گزارش معاونت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تهران  عصر دیروز رئیس کمیته شهر هوشمند و شفافیت شورای اسلامی شهر میزبان مدیران شتابدهنده ها ،فعالین حوزه‌ی استارتاپی و نمایندگان پارک‌های فناوری بود تا به بررسی چالش‌های پیش‌ روی کسب‌و‌کار‌های نوین در شهر تهران پرداخته شود. 
 
در این جلسه احمد صادقی رییس کمیته شفافیت گفت : با افزایش رشد کسب‌و‌‌کار‌های نوین و استارتاپ‌ها در کشور، بررسی چالش و مشکلات این دسته از شرکت‌ها جزو دستور کار مدیریت شهری و به‌خصوص شورای اسلامی شهر قرار گرفته است تا با شناخت بهتر موانع موجود و حل آن‌ها، کارآفرینان با دست بازتری به پیاده‌‌سازی ایده‌های خود بپردازند و زمینه ساز تغییر در شیوه های مدیریتی شهر و حرکت به سوی شهری خلاق ، نوآور و هوشمند باشند.
در ادامه احمد صادقی به بیان پاسخ و ارائه‌‌ی نکاتی در رابطه با مطالبات و چالش‌های کسب‌و‌کار‌های نوین پرداخت. 
وی در ابتدا از موج سریع فناوری در جهان خبر داد و به لزوم انعطاف مدیریت شهری  برای تغییر و همچنین بهره‌وری از آن اشاره کرد. 
عضو شورای شهر در این خصوص گفت: هدف از دستیابی به شهر هوشمند رفاه و آسایش برای همه اقشار شهر در هر سن و تحصیلات است و لازم است با دستیابی به راه‌های فناورانه مسائل و مشکلات پیش روی شهر با سرعت  حل شود و  گامی بزرگ به سوی کاهش معضلات شهر برداشت . در همین راستا مقرر شد با مشارکت فعالین حوزه فناوری و کسب کارهای نوین کارگروه‌های تخصصی ایجاد و ضمن بررسی مشکلات شهر،ایده ها و طرح های نوآورانه خود را از طریق گروه‌های تخصصی با مشارکت مدیریت شهری به مرحله انجام برسانند.
 
لازم به ذکر است که در ابتدای این جلسه صاحبان کسب‌و‌کارهای نوین به بیان مشکلات ، ایده های نو و پیشنهادات خود پرداختند
نهاد های حمایت کننده از نوآوری ، شتابددهنده ها ،مؤسسان و مدیران استارتاپ‌های حاضر در این نشست اعم از مدیران نهادهای حمایتی کمیته امداد ، بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت ، پارک علم و فناوری شریف،مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران،اتحادیه کسب و کارهای مجازی و شتابدهنده های اکسیژن،خانه نو آوری،ابرزندگی ،تم،ویکست،آبان و خانه  خلاق ب  ، استارتاپ های اسنپ، نردبان، کلید،پارس تصویر ،بایا،تفکیکان،رادیس،کهربا و...برخی چالش‌های موجود در مقابل کسب‌و‌کارهای نوین را به‌صورت زیر بیان کردند:
۱- قوانین و مجوزهای دست و پا گیر جهت همکاری مشترک با مجموعه شهرداری
۲-مشکل محل استقرار  کسب و کارهای دانش بنیان و خلاق  در محیط های غیر تجاری 
۳-عدم امکان اجرای طرح های پایلوت در شهر تهران 
۳-عدم وجود مجموعه های شبانه روزی جهت استقرار کسب و کارهای نوین
۴- مشکلات و موانع قانونی و دستور عمل های پیچیده در مسیر توسعه کسب و کارها
پس از صحبت‌‌ها و درد‌ دل‌ مؤسسان استارتاپ‌ها ،
 
 

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: