سروری: 5-269
حضرت عبدالعظیم حسنی همچون گوهری گرانبها در صدف تهران است/ جهان اسلام در حال سپری روزهای بسیار مهم، تعیین کننده و حساس است
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران، ضمن تبریک ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) ایشان را همچون گوهر گرانبهایی توصیف کرد که در اختیار ساکنان شهر تهران و ری است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، پرویز سروری ، نایب رئیس شورا در جریان دویست وشصت و نهمین جلسه شورا با اشاره به وقایع اخیر در منطقه، اظهار داشت: همانطور که میدانید روزهایی که در حال سپری آنها هستیم برای جهان اسلام بسیار مهم، تعیین کننده و حساس است. روزهایی که شاید طی ۳۰ الی ۴۰ سال گذشته کسی به مخیلهاش هم خطور نمیکرد که یک روز جهان اسلام به این نقطه برسد.
وی در ادامه اظهاراتش اشارهای نیز به بمباران لبنان از سوی رژیم صهیونیستی در جریان جنگ 33 روزه به دلیل اسارت دو سرباز خود، بیان کرد: فقط در روز گذشته ۲۰ موشک از لبنان به تلاویو و حیفا و شهرهای مهم اسرائیل شلیک شد. در همان زمان با حملات موشکی یمن با اسکات بی مواجه بود و همزمان حملاتی را نیز از سوی عراق به سمت اهداف اقتصادیاش متحمل شد و در آن واحد حماس از کرانه باختری، آنها مانند یک منظومه منسجم دقیق اسرائیل را زیر باران موشک و حمله قرار دادند. این اتفاقات برای آنهایی که مسائل نظامی و سیاسی را دنبال میکنند، به معنای اوج ذلت، خفت و ضعف نظام صهیونیستی است که انشالله به زودی شاهد سرنگونی رژیم خبیث نسل کش و کودککش باشیم.
سروری در ادامه با تبریک ایام ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) بیان کرد: ما تهرانیها توفیق بزرگی داریم که این گوهر گرانبها را در صدف تهران و ری در اختیار داریم. در روایات آمده است کسی که حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) را در ری زیارت کند به مثابه زیارت امام حسین (ع) است و این توفیق بزرگی برای ساکنان شهر تهران است. این شخصیت بزرگ ۴ امام معصوم ما را درک کرده است و معصومین همواره نسبت به ایشان ارادت ویژهای داشتند؛ مهمترین ویژگی ایشان این بود که همواره دین خود را به اهل بیت عرضه می کرد و به دنبال آن بود که زلال دین را داشته و به جامعه منتقل کند.
نایب رئیس شورا در پایان به قرائت پیام امام رضا (ع ) به حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) پرداخت که به شرح ذیل است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
ای عبدالعظیم سلام گرم مرا به دوستدارانم برسان و به آنها بگو در دلهای خویش برای شیطان راهی نگشایند؛ آنان را به راستگویی در گفتار و ادای امانت و سکونت پر معنا و ترک درگیری و جدال در کارهای بیهوده و بیفایده دعوت کن. به صله رحم و رفت و آمد با یکدیگر و رابطه گرم و دوستانه با هم دعوت نما چرا که این کار باعث تقرب به خدا و به من و دیگر اولیاء است.
دوستان ما نباید فرصتهای گرانبهای زندگی و وقت ارزشمند خود را به دشمنی با یکدیگر تلف کنند من با خود عهد کردم که هر کس مرتکب اینگونه امور شود یا به یکی از دوستان و رهروانم خشم کند و به او آسیب رساند از خدا میخواهم که او را به سختترین کیفر دنیوی مجازات کند و در آخرت نیز این گونه افراد از زیانکاران خواهد بود؛ به دوستان ما توجه ده که خدا نیکوکاران آنان را مورد بخشایش خویش قرار داده و بدکاران آنان را عفو خواهد کرد مگر آنهایی که به او شرک ورزند و یا یکی از دوستان ما را برنجانند و یا در دل نسبت به آنان کینه بورزند که از این سه گروه نخواهد گذشت و آنان را مورد بخشایش خویش قرار نخواهد داد مگر آنکه از نیت خود بازگردند و اگر از این اندیشه و عمل زشت خویش بازگردند مورد آمرزش قرار خواهند گرفت اما اگر همچنان باقی باشند خداوند روح ایمان را برای همیشه از دلهای آنها خارج ساخته و از ولایت ما نیز بیرون خواهد برد و از دوستی ما اهل بیت (ع) بیبهره خواهند ماند و من از این لغزشها به خدا پناه میبرم.»
کد خبر: 5-269