• سه شنبه ١٠ مهر ١٤٠٣-١٥:٠٥
  • دسته بندی : اخبار
  • شماره خبر : ٢٩٥٤٨
در صحن شورا بررسی شد؛ 13-267

گزارش حسابرسی سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران برای سال مالی ۱۴۰۲

گزارش حسابرس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص حسابرسی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران برای سال مالی ۱۴۰۲ با اظهار نظر مشروط ارائه شد و به تأیید اعضای شورا رسید. این گزارش شامل بندهایی در خصوص مغایرت‌های مالی و مسائل مربوط به عملکرد مالیات بر ارزش افزوده بود که منجر به تأکید شورا بر لزوم تشکیل کارگروه ویژه برای رفع این مشکلات شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، همزمان با دویست و شصت و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، گزارش حسابرس رسمی شورا در خصوص حسابرسی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران برای سال مالی ۱۴۰۲ بررسی شد. حسابرس شورا گزارش خود را با اظهار نظر مشروط ارائه کرد و به بندهای مهمی از جمله مغایرت‌های مالی و عدم تطبیق برخی اسناد مالی با بودجه اشاره کرد.
حسابرس شورا در این جلسه اظهار داشت: گزارش حسابرسی صورت‌های مالی سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران شامل صورت وضعیت مالی به تاریخ ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ و سایر صورت‌های مالی مربوط به تغییرات وضعیت و مقایسه بودجه و عملکرد بوده که توسط مؤسسه حسابرسی ما بررسی شده است. با توجه به بندهای مشروط این گزارش، نتوانستیم از طریق روش‌های حسابرسی آثار احتمالی مغایرت‌های موجود را به طور کامل تعیین کنیم. 
وی افزود: یکی از مهم‌ترین مغایرت‌ها مربوط به بدهی ۱۵۷۲ میلیارد ریالی به اداره امور مالی شهرداری تهران است که تفاوتی با مبلغ ثبت‌شده در دفاتر سازمان دارد. همچنین، مبلغ ۱۵۲۶ میلیون ریال از این مغایرت مربوط به وجوه پرداختی به مراکز مرتبط مانند سازمان زندان‌ها و سازمان بهزیستی است که باید توضیح داده شود.
 
احمد صادقی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه نیز در خصوص مشکلات مالیاتی سازمان گفت: بخش‌هایی از مالیات بر ارزش افزوده برای سال‌های ۹۶ تا ۹۹ هنوز تعیین تکلیف نشده است. ما مکاتبات زیادی انجام داده‌ایم و بخش‌هایی از جرایم مالیاتی بخشیده شده است، اما بخش دیگری همچنان در هیئت حل اختلاف مالیاتی در حال بررسی است.
 
ناصر امانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه با تأکید بر شفاف‌سازی مالی، نسبت به مغایرت ۱۵۷ میلیارد تومانی که به سازمان زندان‌ها و مرکز طراوت زندگی پرداخت شده بود، انتقاد کرد و اظهار داشت: این مبلغ ۱۵۷ میلیارد تومان بدون موافقت سازمان رفاه و بدون مصوبه شورای شهر به نهادهایی خارج از شهرداری پرداخت شده است. این اقدام نیاز به شفاف‌سازی فوری دارد و ما به‌عنوان اعضای شورا از این موضوع بی‌اطلاع بوده‌ایم. 
وی در ادامه به اظهار نظر مشروط حسابرس اشاره کرد و گفت:حسابرس محترم به درستی این مغایرت را در گزارش آورده و این موضوع باید روشن شود. حسابرس نتوانسته است با روش‌های حسابرسی متداول، آثار احتمالی ناشی از این مغایرت را تعیین کند. ما از شهرداری تهران انتظار داریم که توضیح دهند این مبلغ با چه مجوزی و برای چه کاری پرداخت شده است.
موضوع پرداخت این مبلغ باید با ارائه اسناد و مدارک روشن شود و باید مشخص شود که آیا این هزینه‌ها در راستای ماموریت‌های سازمان رفاه بوده است یا خیر. ما نمی‌توانیم از کنار چنین مبلغی به سادگی بگذریم و لازم است شهرداری تهران پاسخگوی این مغایرت مالی باشد
 
در ادامه، محمد آخوندی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، پیشنهاد کرد: با توجه به اهمیت موضوع و بند مشروط گزارش حسابرس، پیشنهاد می‌کنم که یک کارگروه ویژه با مسئولیت معاونت مالی تشکیل شود تا مغایرت‌های مالی بررسی و گزارش آن به شورا ارائه شود.
 
در پایان جلسه، اعضای شورا توافق کردند که سازمان رفاه و خدمات اجتماعی موظف است با تشکیل کارگروهی ویژه ظرف مدت یک ماه به رفع مغایرت‌های مالی و ارائه گزارش به شورا بپردازد. همچنین، تأکید شد که تکالیف مربوط به تعیین تکلیف املاک و دارایی‌های سازمان به سرعت انجام گیرد.
گفتنی است، بندهای تکلیفی گزارش حسابرسی سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران برای سال مالی ۱۴۰۲ پس از بررسی و رفع ایرادات، به تأیید شورا درآمد.
 
کدخبر: 13-267

 

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: