• سه شنبه ١٢ اسفند ١٣٩٩-١١:٥٠
  • دسته بندی : اخبار
  • شماره خبر : ٢٠٩٠٨
رسولی در صحن شورای شهر اعلام کرد:

سهم 39 درصدی حوزه حمل و نقل عمومی از بودجه 1400 شهرداری تهران

نائب رئیس کمیسیون برنامه وبودجه شورای شهر تهران گفت: سهم حوزه حمل و نقل و ترافیک به عنوان اصلی ترین معضل شهر تهران تا قبل از تصمیم امروز کمیسیون 38.4 درصد بود که عددی که امروز اضافه شد به نزدیک 39 درصد بودجه کل تهران رسید.

به گزارش معاونت ارتباطات و امور بین ‎الملل شورای اسلامی شهر در دویست و هفتاد و هفتمین جلسه علنی شورای شهر تهران سید حسن رسولی گزارش کمیسیون تلفیق درباره ردیف‌های هزینه ای بودجه 1400 قرائت کرد. 

رسولی در ابتدا سهم هر کدام از ماموریت های شش گانه شهرداری تهران از بودجه 1400 را ارائه داد که بر این اساس شهرداری تهران در سال 1400 نزدیک به 7 درصد از درآمدهای خود را صرف حوزه فرهنگی و اجتماعی خواهد کرد. 

رسولی ادامه داد: سهم حوزه حمل و نقل و ترافیک به عنوان اصلی ترین معضل شهر تهران تا قبل از تصمیم امروز کمیسیون 38.4 درصد بود که عددی که امروز اضافه شد به نزدیک 39 درصد بودجه کل تهران رسید. همچنین سهم حوزه خدمات شهری 13.3 درصد و سهم بخش ایمنی و مدیریت بحران درصد از 4.2 درصد از کل بودجه شهر تهران است. 

به گفته رسولی سهم حوزه شهرسازی و معماری که اولین سهم را در کسب درآمد به صورت ضابطه‌مند دارد، 4 درصد از کل بودجه شهر تهران است. 33 درصد از بودجه 1400 هم به مجموعه فصل هوشمند‌سازی شامل خرید خدمت، حقوق دستمزد و الی آخر تعلق دارد.

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه اظهار داشت: در حوزه فرهنگی و اجتماعی حسب سهمیه ای اعلام شده، هزینه‌های کمیسیون فرهنگی و اجتماعی در سقف کاملا رعایت کرده و مازاد مصرفی نداشتند.در حوزه معاونت حمل و نقل و ترافیک، کمیسیون حمل و نقل مجموعا ۴۰۰ میلیارد تومان ردیف‌های خود را نسبت به حد نصابی که در فصل درآمدها تعیین شده بود، افزایش داد. توافق کردیم که از محل افزایش فروش دارایی های شهرداری تهران با توجه به اولویتی که این بخش دارد برای توسعه اتوبوسرانی و مترو نه برای مصارف جاری و حقوق دستمزی 400 میلیارد تومان اضافه شود که باعث شد سهم این حوزه از کل بودجه 1400 به نزدیک 39 درصد برسد.  

خزانه دار شورا ادامه داد : 100 میلیارد تومان باقی مانده از این محل بنا به پیشنهاد ارائه شده برخی از اعضا به دو شرکت شهربان و حریم بان اختصاص خواهد یافت. به گونه ای که در مناقصه‌ای که شهرداری تهران برگزار می‌کند، همکاران در این دو شرکت به شرط دارا بودن شرایط استخدامی با سایر شرکت ها از دریافتی های یکسان برخوردار شوند.

رسولی افزود: در حوزه خدمات شهری کمترین تغییر را داشتیم و تعادل بخشی درآمدی برقرار است و به همان میزان که درآمد دارند به همان میزان هزینه در نظر گرفته شده است.بر اساس نظامنامه تصویب شده، قرار بر این شده است چناچه تعادل بودجه در تعامل به حوزه های مربوطه رعایت شود ما در کمیسیون تلفیق و در صحن مداخله نداشته باشیم. در کمیسیون فرهنگی هم سقف رعایت شده است.در حوزه هوشمندسازی که شامل همه وارد می شود هم سقفی تصویب شده رعایت شده است. 

رسولی با اشاره به ماده واحد بودجه سال 1400 گفت: بر اساس بند الف ماده واحده بودجه عمومی شهرداری تهران شامل مناطق، واحدهای ستادی راهنمایی و رانندگی و شورای اسلامی شهر تهران از حیث منابع تامین اعتبار شامل درآمدهای واگذاری دارایی سرمایه و واگذاری دارایی‌های مالی بالغ بر 488 هزار و 833 میلیارد و 764 میلیون و 820 هزار ریال است .

وی اافزود:164 هزار 693 میلیارد و 661 میلیون و 68 هزار ریال از آن اعتبارات هزینه ای است.این عدد به تنهایی شامل حقوق و مزایا نیست بلکه شامل هزینه‌های جاری است. همچنین تملک دارایی های سرمایه ای هزینه ای که برای پروژه های عمرانی و تاسیسات زیربنایی شهر اختصاص دارد 220 هزار و 325 میلیارد 403 میلیون 122 هزار ریال است. اعتبارات تملک دارایی مالی 103 هزار و 815 میلیارد و 60 میلیون و 603 هزار ریال خواهد بود که به شهرداری تهران اجاره داده می شود تا سقف 20 درصد منابع و مصارف را به صورت غیرنقد عمل کند. 

رسولی ادامه داد: بر اساس بند ب بودجه سازمان‌ها و شرکت های تابعه و خالص بودجه سازمان ها باید تعیین تکلیف شود. بر اساس بند ج ماده واحده نیز شهرداری تهران مکلف است در صورت کاهش یا افزایش جدی درآمدها یا عدم تحقق درآمدها تا 20 درصد بودجه مصوب نسبت به ارائه لایحه اصلاحیه بودجه حداکثر تا آبان ماه 1400 اقدام کند. 

در نهایت گزارش کمیسیون تلفیق با 17 رای موافق به تصویب رسید.

۲۷۷_۳

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: