• سه شنبه ٢٨ بهمن ١٣٩٩-١٥:٥٦
  • دسته بندی : اخبار
  • شماره خبر : ٢٠٧٥٣
احمد مسجد جامعی با توجه به متوقف بودن ساخت گذر اقوام ایرانی در ضلع غربی فرهنگستان هنر :

سرمایه شهر هدر می رود

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت:امیدوارم شهرداری به نخستین پیاده راه که در کنار تاسیسات فرهنگی-هنری و آموزشی مهم شهر ما است توجه کند و در پایان همین دوره آن را به سامان برساند.

به گزارش معاونت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تهران احمد مسجدجامعی در جریان دویست و هفتاد و سومین جلسه  شورا در باره گذر فرهنگی، هنری و گردشگری اقوام ایرانی گفت: تذکر امروزم را پیش‌تر‌ها در جلسه هم اندیشی هم مطرح کرده بودم اما چون منشا اثر نبود بنابراین مجددا در این جلسه صحن به آن اشاره می کنم. در سال 1387 به مناسبت یک هزار و یکصدمین سالگرد ولادت حکیم ابوالقاسم فردوسی مصوبه ای داشتیم که به دنبال آن شهردار وقت منطقه شش، آقای سلیمی پیگیر این مساله بود و جلساتی نیز با مدیران فرهنگستان هنر برگزار کردند.

نخستین گذر فرهنگی، هنری و گردشگری

عضو شورای شهر تهران با اشاره به مطالعات مشترکی که میان فرهنگستان هنر و شهرداری برای ساخت این گذر انجام گرفت گفت: پس از مطالعات لازم، قرار شد ضلع غربی فرهنگستان هنر به موازات خیابان ولی عصر یعنی خیابان برادران مظفر که تا خیابان انقلاب می رسد به گذر فرهنگی-هنری -گردشگری تبدیل شود. این نخستین گذر فرهنگی-هنری-گردشگری مصوب شورای شهر تهران است، زمانی که این کار آغاز شد با مصوبه شورای عالی هماهنگی ترافیک پایتخت، تلاش شد این خیابان از ترددهای معمولی خالی و با سنگفرش خیابان، یک پیاده راه به طول نیم کیلومتر و عرض 14متر ایجاد شود.

وی افزود: یک چادر بزرگ نیز روبه‌روی درب ورودی فرهنگستان در خیابان برادران مظفر نصب شد که مدتی در اختیار تشکل‌های فرهنگ و نشر قرار گرفت تا به عرضه کتاب و کالاهای فرهنگی بپردازند. علاوه بر این در سال 90 و 91 مجسمه‌هایی نیز در آن خیابان کار شد تا وجه هنری آن پررنگ شود.

استفاده از واژه «جشنواره» پس از جشنواره فیلم رشد

مسجدجامعی در ادامه به دلایل انتخاب خیابان برادران مظفر به عنوان گذر فرهنگی، هنری و گردشگری پرداخت و گفت: پیرامون این خیابان فضاهای فرهنگی زیاد است، به عنوان مثال سینما فلسطین کنار این خیابان است که محل برگزاری قدیمی‌ترین جشنواره سینمایی کشور یعنی جشنوارهٔ بین‌المللی فیلم رشد است که قبل از آن به نام فیلم‌های آموزنده از آن یاد می شد، این را هم اضافه کنم که کاربرد واژه جشنواره از همین جشنواره فیلم رشد آغاز شده است.

وی افزود: در آن محدوده علاوه بر سینما فلسطین، شاهد موزه فلسطین، خانه های تاریخی صبا، ساختمان وقفی آستانه حضرت عبدالعظیم، ساختمان قاجاریه، ساختمان فرهنگستان هنر و ساختمان‌های ارزشمند پهلوی اول و دوم هستیم. این جا از قدیمی ترین خیابان هایی است که از دوره قاجار در آن آمد وشد برقرار بوده است و از لحاظ موقعیت بین خیابان کاخ؛ فلسطین امروز،  و خیابان ولی عصر قرار دارد. از این رو نقش این خیابان فرامنطقه ای است بگونه ای که مراکز ملی هنری، دانشگاهی، فرهنگی و تاریخی همچون دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه هنر در آن محدوده قرار دارند.

عضو شورای شهر تهران با یادآوری این موضوع که سکونت در آن محل چندان زیاد نیست و از چند واحد مسکونی فراتر نرفته است که شاید در طول 12 سال اخیر کمتر هم شده باشد گفت: این طرح از دوره سوم و با همت آقای سلیمی عملیاتی شد و پیاده‌راه آن ساخته و چادر هنری هم نصب شد. بر این اساس محدودیت‌های طرح ترافیک هم به اجرا درآمد و مقدمات کار و بخشی از خود پروژه اجرایی شد.

از سال 91 و 92 اتفاق جدیدی در گذر نیفتاده است

وی ضمن بیان این نکته که از سال 91 و 92 تا کنون اتفاق جدیدی در این گذر نیفتاده است اظهار داشت: در ماه‌های اخیر با شهردار منطقه صحبت‌هایی داشته‌ام ، ایشان هم با مدیران فرهنگستان هنر جلساتی داشته‌اند که برنامه های اجرا شده، به روز شود و این گذر تا پایان امسال یا تا حداکثر اردیبهشت سال آینده که همزمان با روز فردوسی است تکمیل شود اما ظاهرا هنوز هم اتفاقی نیفتاده است و سرمایه شهر هدر می‌رود.

مسجدجامعی افزود: برای اینکه تلاش پیشینیان که کار را به نتایج خوبی رسانده‌اند هدر نرود نیازمند قدم‌های کوچکی برای تکمیل این پروژه هستیم. امیدوارم شهرداری به نخستین پیاده راه که در کنار تاسیسات فرهنگی-هنری و آموزشی مهم شهر ما است توجه کند و در پایان همین دوره آن  را به سامان برساند.

273-12

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: