• سه شنبه ٢٥ مرداد ١٤٠١-١٤:٣٨
  • دسته بندی : اخبار
  • شماره خبر : ٢٤٩٧٢
مهدی اقراریان تاکید کرد: 11-86

ضرورت تشکیل تالار گفتگوی شهر برای جلب مشارکت شهروندان

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران، جلب مشارکت مردم را یکی از راهکارهای برطرف شدن مشکلات پایتخت عنوان کرد و گفت: برای تحقق این موضوع به تالار گفت‌وگوی تهران نیاز داریم.

 
 
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران مهدی اقراریان در هشتاد و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در نطق پیش از دستور خود با اشاره به گذشت یک سال از فعالیت مدیریت شهری، اظهار کرد: یک‌سال از عمر شورای اسلامی شهر تهران دوره ششم و مدیریت شهردار  تهران گذشت، امروز بعد از یک‌ سال اولین نطق خود را عرض می‌کنم. این‌‌ که چرا بعد از یک‌سال این اتفاق می‌افتد به این دلیل است که صبر کردم  ببینم چه بر وضعیت شهر و مدیریت شهری می‌گذرد؟
وی با بیان اینکه مخاطب من دو گروه هستند شهردار تهران و مردم شهرم ادامه داد: گفت وگوی بدون تعارفم با شهردار تهران در فرصتی دیگر صورت خواهد گرفت.   
اقراریان اظهار داشت: اما بخش دوم مخاطبین من، ناظر به بزرگ‌ترین، اصلی‌ترین و مهم‌ترین سرمایه شهر تهران است که بدون تعارف باید بگویم اصلی ترین و مهمترین سرمایه شهر تهران مردم هستند و اگر مردم را از شهر بگیریم تنها تعدادی خیابان و ساختمان باقی می ماند، همان طور که اگر از شورای شهر، مردم را می گرفتند ما امروز اینجا نبودیم.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با طرح این پرسش که «چرا مسئولان می آیند و می روند و مشکلات حل نمی شوند؟»، خاطرنشان کرد: نه تنها این مشکلات همچون ترافیک برطرف نمی شود بلکه روز به روز بغرنج تر می شود. دلیل اول رفع نشدن این مشکلات با آمد و رفت های مختلف، مسائل مرتبط با حوزه سیاست هاست که ۶ آسیب در این بخش قابل شناسایی است.
وی در ادامه تشریح کرد: بی توجهی به اسناد پشتیبان، تعارض منافع سیاست گذاران، عدم امکان ارزیابی سیاست ها، بی‌توجهی به ظرفیت‌های اجرایی و اصرار بر جامعیت سیاست‌ها از جمله مواردی هستند که به سیاست ها ارتباط دارند.
اقراریان با بیان اینکه حلقه های متعددی برای مسائل مختلف وجود دارد اما فرماندهی واحدی ندارند، یادآور شد: عدم پاسخگویی و التزام به قانون یکی دیگر از دلایلی است که مسائل و دغدغه ها برطرف نمی شود.
وی با بیان اینکه در نظام قانون گذاری الزامات لازم برای پاسخگویی وجود ندارد، گفت: سه آسیب و زمینه شامل قوانین ناکارآمد، عدم شایسته سالاری و فاصله بین دانشگاهیان و سیاست گذاران  وجود دارد که ریشه بسیاری از مشکلات است و نیز از زمینه های عدم رفع مشکلات هستند که مشارکت مردم و پاسخگویی نهادها، استفاده از ظرفیت های نوین، پررنگ کردن اندیشکده ها، مدیریت تعارض منافع و شایسته سالاری از راهکارهای رفع این مشکلات به شمار می رود.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه امروز مدیریت شهری تهران برای جلب مشارکت مردم نیاز به تالار گفتگوی شهر است، تأکید کرد: ساخت آینده کشور نیازمند مشارکت نخبگان و مردم است. امیدواریم این سرآغاز گفت و گوی شورای ششم با مردم به ویژه دانشگاهیان باشد.
وی تاکید کرد: در خصوص تالار گفتگوی تهران در آینده با اصحاب رسانه صحبت و این ابتکار عمل نسل نو را دنبال خواهم کرد و امیدوارم شهر تهران از برکات گفتگو و مشارکت مردم در اداره شهر بهره مند شود.

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: