• يکشنبه ٤ اسفند ١٣٩٨-١٧:٠٦
  • دسته بندی : اخبار
  • شماره خبر : ١٧٢٥١
میر لوحی:

مزارع کشت سبزی جنوب تهران، بهترین مکان برای تولید سوخت های زیستی است

رییس کمیته اقتصاد و تنظیم مقررات شورای اسلامی شهر تهران گفت: اگر می خواهیم محصولات سالم غذایی در سفره خانواده ها وجود داشته باشد، اگر می خواهیم هزاران تن روغن سوخته دوباره به محصولات غذایی شهروندان باز نگردد، باید شرایط برای تولید سوخت های زیستی فراهم شود.

به گزارش معاونت ارتباطات و بین الملل شورای اسلامی شهر تهران، سید محمود میرلوحی در دویستمین جلسه شورا و در جریان بررسی طرح "الزام شهرداری تهران به ارایه لایحه سوخت های زیستی و ((بیوروانکار))* به عنوان موافق گفت: در برنامه سوم توسعه شهر تهران  به این جمع بندی رسیدیم که شورای شهر فقط شورای شهرداری تهران نباشد  و عنوان برنامه را گذاشتیم ،توسعه شهر و  تقریبا تلاش کردیم تعدادی مصوبات داشته باشیم که  دستگاه های دیگر را نیز ملزم به اجرا بخشی از مسئولیت ها بر طبق  اصل 103 قانون اساسی بکند.
وی ادامه داد: در حال حاضر ما برخی چالش ها را داریم که تماما در حیطه مدیریت شهری نیست. از جمله ترافیک و آلودگی هوا ، و همانطور که مشاهده کردید ما طرح ترافیک را به طرح کاهش آلودگی هوا تغییر دادیم. اینکه ایران خودرو و سایپا چه خودرویی تولید می کنند، در حیطه اختیار ما نیست. ولی خودرویی که 60 درصد آلودگی هوا راناشی می شود، می بایست با کاهش تردد روبرو شود. 
 میر لوحی ادامه داد: امادر زیر پوست این شهر که ما و شما زندگی می کنیم، می بینیم که هنوز بنزین تولیدی سرطان زا است .
وی افزود: بخارات ناشی از احتراق ((ام تی بی ای))* در هوا جمع می شود و با باران فرو می ریزد و به فاضلاب سرریز می شود و همین آب مزارع کشت سبزی را در جنوب تهران آبیاری می کند. این یعنی سونامی سرطان!
میر لوحی ادامه داد:  در اروپا سالهاست که ام تی بی ای را حذف کردند. پس چرا ما به عنوان شهری که 10 میلیون جمعیت و 6 میلیون خودرو دارد، نباید بایستیم ام تی بی ای را از بنزین حذف کنیم. 
وی ادامه داد: همین روزها می گویند الکل وجود ندارد. چون سالهاست وزارت نفت نگذاشته ما به سمت تولید سوخت های زیستی برویم. این در حالی است که در دنیا برای سال 2050 برنامه ریزی کردند که بالغ بر 50 درصد سوخت ها ، سوخت های زیستی باشد. 
میرلوحی  افزود: امروز مزارع کشت سبزی جنوب تهران بهترین مکان برای کشت مواد اولیه سوخت های زیست است و با این کار مشکل بخش کشاورزی هم حل می شود. امروز هزاران تن روغن سوخته را دوباره تبدیل به روغن می کنند، و در برخی از ساندویچی ها استفاده می کنند. در حالی که می توان از آن برای تولید سوخت های زیستی استفاده کرد.  پس اگر می خواهیم محصولات سالم غذایی در سفره خانواده ها وجود داشته باشد، اگر می خواهیم هزاران تن روغن سوخته دوباره به محصولات غذایی شهروندان باز نگردد، باید شرایط برای تولید سوخت های زیستی فراهم شود.
گفتنی است در نهایت کلیات این طرح به تصویب رسید.
*روانکارها با پایه روغن های گیاهی که در اصطلاح به آنها بیوروانکار گفته می‌شود.
*متیل ترشری بوتیل اتر یک بنزین افزودنی است که برای افزایش عدد اکتان اضافه می شود و از متانول و ایزو بوتیلن تولید می شود.
9-200

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: