• يکشنبه ١٣ بهمن ١٣٩٨-٠٩:٥٠
  • دسته بندی : اخبار
  • شماره خبر : ١٧٠٧٣
عضو هیات رییسه شورا مطرح کرد:

به منظور حفاظت از حریم وارد شدند و کم کم مجوز ساخت و ساز داده اند/ ساخت و ساز در حریم تهران ادامه دارد

رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران، گفت: تنها راه حفاظت از حریم ایجاد ممنوعیت نیست و نیازمند طرح های پویا و فعالانه است.

 

به گزارش معاونت ارتباطات و بین الملل شورای اسلامی شهر تهران زهرا نژادبهرام در نشست تخصصی حریم باغ(الگوی حفاظت فعال در حریم شهر تهران) در خصوص میزان ارتباط طرح حریم باغ، با اسناد بالادستی -مشخصا طرح تفصیلی منطقه ۴- سوالاتی را مطرح کرد و گفت: آیا این طرح ها دیده شده اند؟

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران، به تقسیمات سیاسی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه دست ما در حریم باز نیست و با مجموعه تقسیمات کشوری متفاوتی روبرو هستیم، چطور می توانیم ساز و کار اداری را تعیین کرده ک  طراحی، مدیریت، ساخت و سرمایه گذاری، مشخص داشته باشیم؟ در این خصوص، پاسخی مبتنی بر وجود ابلاغیه مطرح شد و اینکه با توجه به استقبال جامعه محلی از ورود شهرداری، این پروژه می تواند به خودی خود محرک باشد.

به گفته نژادبهرام، تجربه خوبی در حریم نداشتیم و نه تنها ساخت و ساز در بخشهایی همچون  کن، فرحزاد و حتی لواسانات که جزو حریم ما بوده متوقف نشده که به راحتی در حال انجام است.

رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران، گفت: تنها راه حفاظت از حریم  ایجاد ممنوعیت نیست و نیازمند طرح های پویا و فعالانه است.

به گفته او، طرح های ما مصوبات لازم را گرفته اما ابلاغ نشده اند شاهد بروز مساله های جدی بودیم که مربوط حوزه حاکمیتی و مدیریتی است.

وی با اشاره به اینکه، شاید نام "حریم پارک" با توجه خاصِ مسئولان حریم مناسب تر باشد، مباحث ساختاری، عملکردی، حقوقی، مدیریتی و اقتصادی ویژه ای  در خصوص طرح حریم باغ، مطرح کرد.

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران، با بیان اینکه "وقتی می خواهیم سرمایه گذاری کنیم ظرفیتهای موجود را باید در نظر بگیریم"، به بحث حقوقی قضیه اشاره کرد و گفت: در این زمینه باید قانون مجلس هم داشته باشیم چراکه قانون شهرداری کافی نیست.

او اضافه کرد که "باید طرح قانونی بنویسیم و ابزار حقوقی داشته باشیم. به این دلیل که تعارض منافع و فاصله بسیار جدی وجود دارد و اگر قانونش را مصوب کنیم، قادر خواهیم بود حریم مشخصی تعریف کنیم."

به گفته رییس کمیته شهرسازی، در حوزه مدیریتی، اگر پروژه ای دیده شود، با کمک موارد قانونی می توان ساختار برای آن، تعریف کرد و این مدیریت از جنس حفاظت فعال هوشمندانه است نه پیشگیرانه؛ توسعه آن هم آشفته و نابهنگام نیست.

نژادبهرام به بحث عملکردی اتصال با منابع داخلی  اشاره کرد و گفت: از دیگر پیگیریهای حریم پارکها این است که اتصالش را با منابع سبز داخلی برقرار کند. ضمن اینکه نباید ظرفیت جنگلهایی مثل لویزان غافل شد.

نژادبهرام، گفت:  ما به منظور حفاظت وارد شدیم و کم کم مجوز ساخت و ساز دادیم.

رییس کمیته شهرسازی همچنین در بحث ساختاری، گفت: عملکرد باید با طرح، معنادار شود.

او ایجاد شوراهای هماهنگی در حوزه های متفاوت را موثر دانست و گفت: باید کانونهای عملکردی را در قالب ظرفیتهای ساختاری تعریف کنیم؛

ما در حوزه مشترک عملکردی خود قرار گرفتیم و ظرفیتهای لازم را می توان در مشارکت مدیریتی فراهم کرد.

 

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: